Цей смачний продукт допоможе запобігти раку

Мeдики кaжуть, щo oснoвним фaктoрoм рoзвитку колоректального раку є порушення    мікрофлори кишечника.  

У пошуках рішень, як запобігти виникненню раку товстої кишки,   вченими Техаського університету був проведений цілий ряд досліджень. В результаті вони дійшли висновку, з таким завданням    найкраще впорається… чорнослив.  

Виявляється, завдяки тому, що чорнослив може змінювати   мікрофлору кишківника, а також регулює дисбаланс, підвищуючи   концентрацію корисних бактерій Bacteroidetes і знижуючи дію   бактерій Firmicutes, що знижує ризик виникнення раку.

Відтак фахівці заявили, що   чорнослив, як потужний антиоксидант і захист від раку товстої   кишки, варто регулярно додавати до раціону.    З метою профілактики в день рекомендують з’їдати 3 — 6 таких    сухофруктів,   пише   wworld.com.ua

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.